Vrijstaande AENOM woning te Emmen, Berkenhof Woningtype: Eigen ontwerp

Deze mooie en zeer luxe woning komt in Emmen te staan, het wordt de eerste woning in het villawijkje 'Berkenhof' voorheen Zandgat van Jansen. Het plan ligt in een bosrijke omgeving.

De laagbouwwoning krijgt een mooie entree met veel lichtinval door een vide. In het linker gedeelte van de woning komt een grote keuken met eetgedeelte, via de keuken kom je in de woonkamer. De 2 ruimtes worden gescheiden door schuifpuien die volledig in glas zijn uitgevoerd. In de achtergevel vindt je een grote schuifpui om zo de tuin in te kunnen kijken/lopen. 

De masterbedroom is ook te vinden op de begane grond, ook hier wordt een grote schuifpui geplaatst. De slaapkamer heeft een inloopkast en een eigen badkamer met luxe, energiezuinige douche. 

Boven zijn 2 ruime slaapkamers te vinden, met ieder een eigen inloopkast. Verder is hier de 2e badkamer, een kantoorruimte en de installatiekast.

Het rechter gedeelte van de woning wordt volledig benut als garage. Met aan de voorkant een zeer grote, elektrische garagedeur en aan de achterkant een kleinere. In de verdiepingsvloer komt een vide, deze open ruimte kan de opdrachtgever gebruiken voor een autobrug. 

Heeft u verder nog vragen?

Laat u adviseren