Vier AENOM Starterswoningen te Gasselternijveen Woningtype: Besanjelier

Aan de Viermaster, op een fraaie locatie aan de rand van Gasselternijveen, heeft AENOM 4 geschakelde All Electric Nul Op de Meter starterswoningen (4-onder-één-kap) beschikbaar. De woningen zijn gelegen in een ruim opgezet uitbreidingsplan van het dorp welke wordt gekenmerkt door een groen karakter.

De woningen zijn All Electric Nul Op de Meter, hetgeen onder andere inhoudt dat de woningen energieneutraal zijn. De woningen leveren evenveel energie op als dat er wordt verbruikt. De elektriciteitsmeter staat na een jaar op 0 (er is geen gasmeter). U heeft dus geen maandlasten met betrekking tot de energievoorziening!

De woningen worden volledig geïsoleerd met een gemiddelde waarde van ca. RC = 7,0 m2 K/W en voorzien van tripple beglazing, geïsoleerde buitendeuren, voldoende zonnepanelen op het dak, een mechanisch ventilatiesysteem. De warmwatervoorziening en CV installatie zijn volledig elektrisch.

Omdat er een water-terugwin stortdouche wordt toegepast met standaard een douchekop van 30 x 30 cm, welke water een water

De buitenhoeken van de blokken hebben een zij-entree. Opvallend detail zijn de sierlijsten om de kozijnen, deze dragen bij aan de eigen identiteit van elke woning. Het kleurgebruik is sfeervol.

De auto's van de bewoners van de tussenwoningen kunnen worden geparkeerd op de parkeerstroken langs de straat. De auto's van de bewoners van de hoekwoningen kunnen op eigen erf, naast de woning, worden geparkeerd. Bij de hoekwoningen bestaat de mogelijkheid een garage te realiseren. Zelfs voor een uitbreiding van de hoekwoning met een extra kamer is voldoende ruimte.

De indeling van de woningen is als volgt:

Begane grond: entree/hal met meterkast en vaste trap, toilet, woonkamer met tuindeur, open keuken (keukenopstelling niet inbegrepen).

Eerste verdieping: overloop met trapovergang naar de tweede verdieping, 3 slaapkamers, badkamer.

Tweede verdieping: zolderruimte met standaard aansluiting wasmachine, technische installaties, ruimte voor extra kamer.

Het totale woonoppervlak per woning bedraagt ca. 150m2 en de inhoud is ca. 515m3. De kavelgrootte varieert van ca. 145m2 tot 410m2.

Gasselternijveen is een levendig dorp, op enkele kilometers afstand van onder andere Stadskanaal, Borger en Gieten. In het dorp vindt u onder meer een supermarkt, basisonderwijs en diverse sportfaciliteiten. Het dorp is gelegen in het Hunzedal waardoor de rivier de Hunze stroomt. Liefhebbers van pleziervaart, vissen of kanoën kunnen hier hun hart ophalen.

Kijk voor meer informatie op de website van Aa en Hunze Makelaardij aahunze.nl of neem telefonisch contact op met de makelaar: 0592-261700.

Heeft u verder nog vragen?

Laat u adviseren