Over AENOM Duurzaam Bouwen B.V.

Nul op de meter met AENOM Duurzaam Bouwen

Een lage energierekening, dat willen we allemaal. Helemaal geen energierekening? Dat is nóg mooier. De manier waarop we leven en wonen verandert in rap tempo. De behoefte aan groen wonen en daarmee aan innovatieve en duurzame vastgoedprojecten ook. Het antwoord op deze groeiende vraag, vindt u bij de energieneutrale woningen van AENOM. Als woningbouwvereniging of investeerder, maar ook als particulier. Onze naam staat niet voor niets voor All Electric Nul Op de Meter. Een slimme investering waar u op korte én lange termijn de vruchten van plukt.

 

Groen bouwen is een vak apart…ons vak

Onze specialiteit? Het bouwen van zogeheten ‘nulwoningen’, die evenveel energie opwekken als dat ze verbruiken. Door middel van zonnepanelen, een goede isolatie, een cv-installatie gevoed door een luchtwaterpomp en andere duurzame toepassingen, voorzien onze woningen zichzelf van energie. Dit betekent jaarlijks een nul op de meter, dus geen energierekening!

Het bouwen van deze energieneutrale woningen en appartementen doen wij in eigen beheer, maar ook in opdracht van projectontwikkelaars, woningbouwverenigingen, beleggers en particulieren. Van het bouwen van één enkel compleet zelfvoorzienend droomhuis tot de projectontwikkeling van grote, innovatieve vastgoedprojecten; AENOM biedt groene oplossingen voor ieder budget.

 

Duurzaam kan ook mooi zijn

Woningen die bijdragen aan een beter milieu en ook nog eens geld besparen, dát is waar we in de toekomst naartoe willen. Dankzij onze creatieve oplossingen met oog voor esthetiek, hoeft u niet in te leveren op wooncomfort of schoonheid. Duurzame, maar ook fraaie oplossingen; daar ligt onze kracht!

 

Persoonlijke service en maatwerk

AENOM doet meer dan bouwen alleen. Elk project, groot of klein, is maatwerk. Dat vereist persoonlijk advies en een duidelijke langetermijnvisie, om zo tot een totaaloplossing te komen die perfect past bij uw wensen en (financiële) mogelijkheden. Wij zijn dan ook graag uw sparringpartner om samen tot mooie oplossingen te komen. 

 

Maak kennis met AENOM voor uw droomhuis

Van gedachten wisselen over duurzaam bouwen? U zoekt een betrouwbare partner om uw vastgoedproject te realiseren? Droomt u van een huis dat compleet zelfvoorzienend is in energie? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden om een bestaand huis te transformeren tot een energieneutrale woning?

Voor al uw vragen op het gebied van energieneutraal (ver)bouwen bent u bij AENOM Duurzaam Bouwen aan het juiste adres. Wij maken graag vrijblijvend kennis. Neem direct contact op voor meer informatie.