1810 Aenom Kluwenklokje linksvoor sep 2018.jpg

 • Basis prijs

  € 167.960

  Standaard woning gasgestookt

  Inhoud 494 m³ Afmeting 10.22 x 6.37m
 • Gasloos

  € 14.820

  Standaard woning elektrisch gestookt

  Uiterst energiezuinige en waterbesparende regendouche
 • Nul Op de Meter

  € 9.880

  Standaard woning zonder energierekening

  Incl. 3.000 KWH eigen gebruik
 • Totaalprijs woning

  € 192.660

  Standaard woning incl. de AENOM voorzieningen

  EPC waarde -0,4

Kluwenklokje

Deze strakke en moderne hoogbouwwoning is ruim opgezet. Bij binnenkomst door de entree bevindt zich de ruime woonkamer en de keuken, deze wordt geheel naar uw eigens smaak en wens geplaatst. De ruimte heeft veel lichtinval, waardoor een openlijk karakter is gecreëerd. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer voorzien van regendouche. De ramen op de eerste verdieping zijn zo geplaatst dat u de gehele dag lichtinval heeft op de overloop. De zolder biedt ruimte voor opslag, kantoorruimte, speelruimte etc. De zonnepanelen op het dak zijn standaard in de dakpannen vergoten voor een moderne en afgewerkte uitstraling. 

 

Specificaties

 • Omgevingsvergunning

  De omgevingsvergunning wordt door ons aangevraagd. De benodigde documenten voor deze aanvraag, zoals de bouwkundige tekeningen, bouwbesluit- en constructieberekeningen worden door ons aangeleverd. Eventueel andere benodigde stukken zijn niet bij de prijs inbegrepen. De kosten voor het maken van het sonderingsrapport en de verschuldigde legeskosten aan de gemeente zijn voor rekening van de koper.

 • Peil van de woning

  Het Peil van de woning is de bovenkant van de afgewerkte begane grondvloer. Voor de dikte van de vloerafwerking wordt standaard 10 mm door ons aangehouden.

 • Grondwerk

  Er is door ons gerekend met een bestaande maaiveldhoogte van 200 mm minus Peil. De fundering wordt ontgraven tot 840 mm minus peil. Overtollige grond wordt op het bouwterrein opgeslagen, een zogenaamd gesloten grondbalans. Na het gereed komen van de fundering wordt deze aangevuld met uitgekomen en opgeslagen grond. Indien er overtollig grond moet worden afgevoerd, zijn de kosten hiervan incl. de benodigde schone grondverklaring voor rekening van de opdrachtgever.

 • Fundering

  De fundering bestaat uit een polystyreen (tempex) bekisting voor een balkfundering gevuld met gewapend beton. Een meerprijs van de fundering ontstaat indien de aanleg van deze fundering dieper ligt dan 840mm minus het peil van de woning. Op welke diepte de vaste grondlaag zich bevindt, wordt bekend nadat er door een erkend bedrijf sonderingen zijn uitgevoerd en hier een rapport van is gemaakt.

 • Begane grondvloer

  De begane grondvloer is een geïsoleerde, op zand gestorte, gewapende betonvloer. Deze ligt op een dragende isolatielaag van polystyreen (tempex) met een isolatiewaarde van Rc=7,5m²K/W opgelegd op de fundering en een dragend zandpakket.

 • Buitengevels

  De buitengevels van de woning worden standaard opgemetseld met stenen naar eigen wens en zijn met een geborstelde voeg afgewerkt. De buitenwanden hebben een Rc waarde van 6.00.

 • Dragende binnenwanden

  Deze wanden zijn opgebouwd uit een geïsoleerd HSB-frame van 89mm of 140mm, aan beide zijden bekleed met 9mm OSB constructie- en 12,5mm gipsplaten.

 • Niet dragende binnenwanden

  Deze wanden zijn opgebouwd uit een geïsoleerd HSB-frame met een dikte van 69mm, beide zijden zijn bekleed met 9mm OSB constructie- en 12,5mm gipsplaat.

 • Verdiepingsvloer

  De gehele verdiepingsvloer wordt samengesteld uit een vurenhouten balklaag van 220mm, met daarop een 18mm underlayement plaat. Hier bovenop wordt een anhydriet vloer aangebracht met een geluiddempende isolatielaag. Onder de balklaag wordt een 12,5mm gipsplafond aangebracht op vuren regelwerk.

 • Zoldervloer

  De zoldervloer wordt samengesteld uit een vurenhouten balklaag van 195mm, met daarop een 18mm underlayement plaat. Onder de balklaag wordt een 12,5mm gipsplafond aangebracht op vuren regelwerk.

 • Dakconstructie

  De dakconstructie bestaat uit een scharnier dak, opgebouwd uit een geïsoleerd HSB-frame van 285mm. De buitenzijde is bekleed met 15mm OSB constructieplaat. Het dak wordt afgewerkt met vlakke dakpannen en zonnepanelen. Onder de zonnepanelen wordt een waterdichte laag van EPDM aangebracht. Voor een strakke uitstraling, liggen de dakpannen en zonnepanelen op gelijke hoogte. De binnenzijde wordt voorzien van regelwerk en 12,5mm gipsplaat. De dakgoten en hemelwaterafvoeren worden uitgevoerd in kunststof met de kleur wit RAL9016. 

 • Kozijnen, ramen en deuren

  Alle buitenkozijnen en ramen worden uitgevoerd in hardhout en zijn gegrond. Ze zijn qua maatvoering geschikt gemaakt voor het plaatsen van HR++ triple beglazing met een dikte van 54mm. De deur- en lichtkozijnen die doorlopen tot op de vloer, worden voorzien van een kunststof DTS-dorpel. De 60mm dikke deuren worden geïsoleerd uitgevoerd en in de glasopeningen wordt ook HR++ triple beglazing met een dikte van 54mm geplaatst. Alle ramen en buitendeuren worden voorzien van inbraak werend hand- en sluitwerk d.m.v. meerpuntsluitingen en anti-inbraakscharnieren. Deze meerpuntsluitingen zorgen voor een kierdichte sluiting van ramen en deuren, waardoor energie wordt bespaard. De toegepaste triple beglazing heeft een hoge isolatiewaard van U=0,5.

  De binnendeurkozijnen zijn houten inbouwkozijnen zonder bovenlicht. In deze kozijnen worden door de fabriek, wit RAL 9010 afgelakte opdekdeuren aangebracht. Op alle deuren wordt het benodigde sluitwerk aangebracht.

 • Technische installatie

  CV-installatie

  De entree, woonkamer, keuken en de badkamer worden voorzien van een elektrische radiator. De slaapkamers en zolder worden niet verwarmt.

  Warmwater installatie

  Op de zolder wordt een elektrische boiler van 120L geplaatst voor het benodigde douchewater. Door ons innovatieve douchesysteem, die maar 2,5 tot 3L warmwater per minuut uit de boiler gebruikt, heeft een gemiddeld gezin genoeg aan deze boiler.

  Mechanische ventilatie

  De keuken, toiletruimte en badkamer worden continu mechanisch geventileerd d.m.v. een WTW-ventilatiesysteem.

  Elektra installatie

  De woning wordt voorzien van een volledig geaarde huisinstallatie, volgens de geldende voorschriften. Deze installatie wordt volledig gekeurd door een erkende installateur.

  Zonnepanelen

  Om de CV- en warmwaterinstallatie te voorzien van stroom, worden er hoogwaardige zonnepanelen geplaatst, in dat aantal zodat er voor eigen consumptie minimaal 3000kWh overblijft.

 • Badkamer en toilet

  Badkamer

  De badkamer wordt voorzien van vloer- en wandtegels tot aan het plafond. Onder de vloertegels wordt een waterdichte laag aangebracht. Qua sanitair wordt de badkamer voorzien van een inbouwtoilet, een uiterst zuinige regendouche van 30x30cm, een wastafel met plancet, mengkraan en wandspiegel.

  Toilet

  Het toilet wordt voorzien van vloer- en wandtegels tot 1.200mm boven peil. Qua sanitair wordt het toilet voorzien van een inbouwtoilet en een fonteincombinatie met koud water.

 • Binnenafwerking

  Afbouw timmerwerk

  Binnenzijde van de buitenkozijnen worden rondom afgewerkt met kantstukken van 18mm plaatmateriaal, afgetimmerd met meranti beleglatten. Onder de buitenkozijnen die niet doorlopen tot onderop de vloer, worden aan de binnenzijde Werzalith aangebracht. Op de vloer worden MDF vloerplinten van 50mm hoog aangebracht.

  Trappen en balustraden

  De vaste trappen naar de verdieping en eventueel naar de zolder, zijn vuren houten trappen. Voorzien van de nodige vuren houten balustrade, hekken en leuningen. De trapgaten worden afgetimmerd met 18mm plaatmateriaal. Er wordt 1 stuks zwart kunststof antislip strip in de traptreden aangebracht.

  Wand- en vloerafwerking

  De wanden worden behangklaar opgeleverd, let wel op, dit is niet sausklaar. De eindafwerking is voor de koper zelf. De vloeren zijn gereed om er een eindafwerking op aan te brengen, ook dit is voor de koper zelf.

 • Schilderwerk

  Buitenkozijnen, ramen, deuren worden binnen en buiten bijgewerkt en 1 keer afgelakt in de kleur wit RAL9010. Alle houten aftimmeringen en trappen inclusief hulpstukken worden ook bijgewerkt en 1 keer afgelakt in dezelfde kleur.

 • Keuken

  Er wordt door ons geen keuken geleverd. De basis aansluitpunten en een krachtstroom aansluiting voor de keramische- of inductiekookplaat zijn bij de prijs inbegrepen.

Wij willen graag samen met u uw droomhuis realiseren. Daarom is de woning op veel verschillende onderdelen aanpasbaar. We kunnen uw wensen bespreken en stap voor stap met u kijken hoe we deze waar kunnen maken.

 

 Maatwerk opties

 • Compleet All In Zonnedaksysteem
 • Vloerverwarming op de beganegrond en de badkamer gevoed door een elektrische ketel
 • De gehele woning verlengen en/of verbreden
 • Diverse aanbouwen, garage, bijkeuken, carport etc.
 • Wijzigen ruimtelijke indeling daar waar constructief mogelijk
 • Tuindeuren en of eigen keuze deurmodellen
 • Extra zonnepanelen voor consumptief stroomverbruik
 • Luxe badkamers en toiletruimtes
 • Heeft u nog andere wensen, wij denken graag met u mee

Heeft u verder nog vragen?

Bel: 06 200 18 220 Of stuur een e-mail